Urare universală de Crăciun

Bună dimineața și Crăciun la fel de fericit TUTUROR!
Adică ciumei roșii, tefliștilor, iohaniștilor, tinerilor și batrânilor, urâților (hai că nu sunteți frumoși chiar toți!) și frumoșilor, credincioșilor habotnici dar și celor mai nemerși la biserică, românilor, ungurilor, bulgarilor, rușilor, sârbilor, ucrainenilor, țiganilor, italienilor (da, avem comunitate de italieni în România!) și naționalităților care imi scapă!

Crăciun fericit miticilor, oltenilor, maramureșenilor, bănățenilor, moldovenilor și ardelenilor – eu iubesc fără alegere!


Crăciun fericit neamurilor, prietenilor, cunostințelor, celor care mă iubesc, celor care mă urăsc ori mă disprețuiesc, celor care mă citesc și celor care nu sunt curioși, precum și invidioșilor (mai ales❤)!

Crăciun fericit deștepților, proștilor (există și proști, eu deseori sunt proastă grămadă căci fac niște prostii🙉🙉🙉🙈🙈🙈…), căsătoriților, încă necăsătoriților, fetelor bătrâne și flăcăilor tomnatici, cum s-ar zice la mine in sat, divorțaților, celor cu copii și celor fără, realizaților, rataților, săracilor, bogaților, fericiților, depresivilor, bolnavilor, sănătoșilor și orfanilor!


Crăciun fericit citiților și analfabeților, harnicilor și putorilor, gospodinelor și divelor, masculilor și metrosexualilor, academicienilor și moșnegilor înțelepți fără carte, modeștilor și lăudăroșilor, celor cucernici și smeriți dar mai ales păcătoșilor ca mine😜!

Crăciun fericit șoferilor profesioniști, tiriști, amatorilor, incepătorilor, gospodinelor la volan, chiar și celor cu bmw care nu semnalizează NICIODATĂ! Crăciun fericit tuturor celor care acum muncesc la volan și drumuri bune!

Nu sunt supărată pe nimeni, nici măcar pe cei care-mi datorează bani, nici pe cei care stau botoși (să mă ierte dacă le-am greșit/distrus viețile, ruinat averile sau dacă le-am imbolnăvit rudele), nu sunt supărată nici pe cei care mi-au dat block🤣 – Crăciun fericit și lor, la fel de fericit!

La comentarii accept doar GLUME căci am zis destul „Crăciun fericit” TOȚI! Și se știe că ce e prea mult strică!

P. S. Ia mai luați și niște tablouŕi de la grădiniță, ce tot atâtea opere de artă?! Ajunge!😜😘

L. E. Aici voi adăuga categoriile de care îmi mai amintesc: ARTIȘTILOR talentați și imitatorilor fără har, bârfitorilor (ca mine) și celor care-și văd de treaba lor😜; pescarilor, vânătorilor dar și mincinoșilor care nu prind niciodată nimic!

Am mai uitat așa: grași și slabi, ortodocși, catolici, protestanți, baptiști, evangheliști, penticostali… in fine, crestinii de toate felurile că nu-i știu pe toți!

Publicitate

2 gânduri despre „Urare universală de Crăciun

  1. Mulțam fain, chiar dacă-s născut în Dobrogea și se pune că n-am intrat la clasa I-a !
    Ne-ai amenințat că pui poze cu niște cozonaci care musai trebuiau să-ți reușească !
    Sau fă rost de niște poze de la nepoata din Chișinău, blogărița pe arta culinară, în caz că ei i-au ieșit cozonacii buni din cuptor !!!
    Cred că ști că maimuțele (chiar și de lemn) sunt răutăcioase, dar nu și rele!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s